Tine Mortier - Zoeper!

Tine Mortier - Zoeper!

Opruimdag!

Andere dingesPosted by www.tinemortier.be Thu, June 13, 2013 09:39:58

Het einde van het schooljaar nadert. In het Deeltijds Kunstonderwijs zijn de meeste examens al achter de rug en aangezien die in het dagonderwijs net begonnen zijn, geven veel leerlingen voor enkele weken forfait.

Het is dus rustig in deze periode. Als in: tijd om een en ander op te kuisen.

Mijn bureau, bijvoorbeeld.

Ik zou daar ongetwijfeld een heleboel mensen gelukkig mee maken, mezelf incluis. Maar het is zo’n gedoe, zo’n onoverkomelijk Sisyfus-ding, dus stel ik het nog even uit.

Om mijn tijd toch enigszins goed te besteden en mezelf wijs te maken niet geheel nutteloos bezig te zijn, heb ik besloten vandaag mijn maandenlang onbeantwoorde mails op te kuisen. Het zijn er enkele honderden. Voor wie erop zat te wachten: er is hoop. Indien uw mail niet té schaamtelijk lang is blijven liggen mag u eerstdaags een antwoord ontvangen. (In het andere geval durf ik vast niet meer te antwoorden en heb hem dan maar gewoon gedeletet. Sorry!)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by veerle Thu, June 13, 2013 09:55:04

Als het een troost mag zijn, ik ben ook volop aan het oprommelen. Gisteren heb ik mijn pc op orde gebracht, volgende week zijn mijn paperassen aan de beurt.