Tine Mortier - Zoeper!

Tine Mortier - Zoeper!

Ik was eventjes helemaal weg...

Reklaam!Posted by www.tinemortier.be Mon, August 27, 2012 23:37:12
... en ondertussen verscheen er toch wel een boek zeker?

Beetje frustrerend is het wel: op een goede 10.000 km van huis verwijderd zitten en via de mail te weten komen dat je boek is geboren. Een lieve vriendin stelde nog voor om het boek stiekem naar de eindbestemming van de vakantie op te sturen. Maar de Zoon verklapte dat. En bovendien zou het een uiterst onwaarschijnlijke (en dure) aangelegenheid geworden zijn.

Er zat dus niets anders op dan te wachten.

En kijk: het wachten werd beloond. Want bij het thuiskomen stonden er glaasjes klaar. En 2 flessen bubbels koud - eentje met alcohol en eentje zonder. En een boek erbij, klaar om gelezen, gestreeld en gekoesterd te worden. Dat lukte wonderwel, ondanks de jetlag en de drank. Maar het is dan ook een heel fijn boek, met dank aan Carline Van Pelt.

Nieuwsgierig? Rep u dan als de bliksem naar de boekhandel. Want daar is dit ontzettend leuke kijk- en zoekboek voor peuters en kleuters ondertussen volop beschikbaar. Meer info vindt u trouwens hier: http://www.lannoo.be/content/lannoo/wbnl/listview/1/index.jsp?titelcode=28915&fondsid=9.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.