Tine Mortier - Zoeper!

Tine Mortier - Zoeper!

Panza al aire (oftewel: buik bloot!)

Radio TahuantinsuyoPosted by www.tinemortier.be Sun, July 29, 2012 14:39:44

Soms heeft een mens geluk bij ongeluk. Gisteren had ons reisgezelschap autopech, waardoor we de namiddag doorbrachten op de stoep naast de mecanicien. Het was er broeierig warm en het stonk naar uitlaatgassen, zoals je kunt verwachten in een druk provinciestadje aan de rand van het regenwoud. Maar de kinders hielden elkaar onledig, er was ijs, en bovendien hebben we zomaar even een nieuwe trend ontdekt. Op enkele uren tijd konden we vanop onze eigenste stoep al een tiental gevallen spotten.

En het fijne is: ook voor u ligt dit nieuwe modefenomeen binnen handbereik! Het enige wat u daarvoor moet doen, is uw T-shirt oprollen tot ongeveer ter hoogte van de oksels, en daarbij zoveel mogelijk blote buik laten zien. Want dat is de bedoeling van 'Panza al aire': het luchten van het middenrif.

Het resultaat is helaas niet altijd even appetijtelijk, zoals u op bovenstaande foto kunt zien. Maar gelukkig lopen er ook mooiere exemplaren rond. Met kotjes en ferm afgetekende onderbuikspieren en al. Ik had u graag laten meegenieten aan de hand van een schone foto, maar heb ze niet durven fotograferen. Ze waren namelijk op zijn zachtst gezegd behoorlijk gespierd en bovendien zagen ze er lichtjes angstaanjagend uit, zoals in ik-sla-op-uw-smoel-als-je-te-lang-naar-mij-kijkt. Bovenstaande foto heb ik trouwens ook niet zelf gemaakt, dat heeft Zoon 1 voor mij gedaan. Die is avontuurlijker dan zijn moeder. Maar ook voor hem waren de gespierde exemplaren net iets te riskant.

En ondertussen hielden wij ons onledig met ijsjes eten en uitlaatgassen snuiven.  • Comments(0)//blog.tinemortier.be/#post24