Tine Mortier - Zoeper!

Tine Mortier - Zoeper!

Disclaimer

Andere dingesPosted by www.tinemortier.be Sat, July 07, 2012 11:02:01
Vroeger kon ik zo'n beetje alles schrijven waar ik zin in had. Zelfs (en vooral) over mijn kinderen. Maar ook die worden groot, dus is de situatie nu enigszins veranderd. Ze lezen namelijk mee. Ze kijken over mijn schouder en censureren al terwijl ik nog de laatste punten en komma's niet heb geplaatst. Ze vinden dat dat zo niet kan, moeder. Wat zullen de mensen wel denken? Over hen?

Bij deze: een DISCLAIMER. (Ja, dat mag in hoofdletters en vet gezet, zo ziet u het tenminste duidelijk staan.) Om u ervan te overtuigen dat alles wat u hier leest puur fictie is, en dus niets met de dagelijkse werkelijkheid van mijzelf en mijn gezin te maken heeft. Of toch niet zo heel erg veel. Het is entertainment, folks!
Ik heb alles vierkant uit mijn duim gezogen en u moet er dientengevolge niets van geloven. Vooral niet van al die dinges die ik uitkraam over mijn kinders. En al helemaal niet wanneer al die dinges grappig zijn, of laten uitschijnen dat mijn kinders misschien wel niet perfect zijn, want dat zijn ze uiteraard wel.
Want ze lezen mee.

(Maar tussen haakjes. Laten we iets afspreken. U en ik weten af en toe wel beter. Wij kennen het onderscheid tussen realiteit en fictie. Wij zijn namelijk ook jong geweest, lang geleden.)

  • Comments(0)//blog.tinemortier.be/#post18